Grid star Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Монтажная область 9
- 54%

Set 6 huse din catifea pentru scaune - VVV

PRP: 189.99 lei
89.00 lei
Diferenta:
Disponibilitate:

in stoc

COD:

S6CAT-VVV

Coletul ajunge la tine pe 05.03.2024

Pentru comenzile plasate pana in ora 14:00, de Luni pana Joi, vor ajunge in ziua urmatoare.

Comenzi telefonice - 0774 690 244

Descriere

Caracteristici

Recenzii

Descriere


Innobilează spațiul tău de relaxare cu Setul de Huse pentru Scaune de Camera de Zi, confecționate cu atenție dintr-un material catifelat de calitate. Designul lor captivant aduce o notă contemporană, cu un fundal gri subtil și insertii elegante în formă de litera V, aducând un plus de stil oricărui scaun.

Simte luxul la atingere cu materialul catifelat, care nu doar îmbracă scaunele într-o țesătură fină, ci oferă și o experiență tactile inegalabilă. Fundalul gri discret adaugă eleganță, iar detaliile cu litera V conferă un caracter distinct, evidențiind rafinamentul și gustul tău rafinat.

Aceste huse nu doar completează estetica camerei tale de zi, ci oferă și o protecție excelentă pentru scaunele tale. Cu un design versatil și rezistență sporită la uzură, setul rămâne proaspăt și elegant pentru perioade îndelungate.

Transformă spațiul tău de relaxare într-un sanctuar de eleganță cu Setul de Huse pentru Scaune. Adaugă un strop de rafinament fiecărui scaun și bucură-te de confortul suprem pe care aceste huse îl aduc în viața ta.

Dimensiuni:

Inaltimea spatarului: 40-45cm

Grosimea sezutului: 5-7cm

Latimea sezutului: 30-40cm

Lungimea sezutului: 30-40cm

Instrucțiuni de îngrijire: Se poate spăla la mașină cu apă rece de pana la 30 grade celsius intoarse pe dos. A nu se folosi înălbitori!

Caracteristici

Producator: ulike

Recenzii

Nu exista recenzii pana acum.

Set 6 huse din catifea pentru scaune - VVV

189.99 Lei
89.00 Lei
Produse vizualizate recent