U Plunge Bra

Pret vechi: 89.99 lei
49.99 lei
Reducere: 40.00 lei (44%)
Cost transport 12,40 Lei
Livrare 24/48h
SDAMMS_S
in stoc
+


Acest sutien cu decolteu adanc este special conceput pentru a iti permite sa ai tinute cu decolteuri ample si croiuri interesante, fara sa iti faci griji asupra faptului ca lenjeria se poate vedea. Banda de prindere este amplasata mult mai jos, comparativ cu alte sutiene clasice si iti ofera confort in timp ce porti tinutele preferate. Cupele au efect de push up astfel incat sa adauge volum in partea de sus si pentru ca toate hainele sa se aseze perfect atunci cand le porti.

Un sutien cu decolteu adanc este cea mai buna optiune pentru momentul in care vrei sa arati mereu perfect indiferent de tinutele pe care le porti. Acest sutien poate fi purtat cu incredere in tinutele cu decolteuri adanci, pentru ca banda deprindere este amplasata foarte jos, astfel incat lenjeria sa ramana discreta sub piesele vestimentare. Efectul push up este un alt bonus de care ar trebui sa profiti, alegand acest sutien, pentru ca adauga volum in partea de sus si echilibreaza astfel silueta..
Culori : negru si bej
Marimi : A, B, C si D

Sutienul are inchidere pe 4 randuri, astfel :

Cupa A: 58/59/60/62

Cupa B: 61/62/63/64

Cupa C: 67/68/69/70

Cupa D: 70/71/72/73

Compozitie: 20% spandex, 80% poliester

PRODUSELE POT AVEA O DIFERENTA DE 2-3 CM POTRIVIT MASURATORILOR MANUALE, IN FUNCTIE DE LOT.

CONFORM OUG 34/2014, este exceptat de la dreptul de retragere din CONTRACT furnizarea unui PRODUS sigilat care nu poate fi returnat din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care a fost desigilat de catre CLIENT.


Scrie un comentariu