Taxe transport si termen de livrare

Pretul final pe care il veti achita este compus din pretul produsului afisat pe site, la care se adauga costul transportului, care se genereaza automat in momentul plasarii comenzii de catre dumneavoastra.

- Livrare oriunde in tara : Sameday curier -16 Lei primele 2 kg, la care se adauga 1 leu pe fiecare kg suplimentar.

In cazul in care doriti sa specificati anumite aspecte referitoare la livrare, cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, va rugam sa introduceti in casuta de Observatii aceste lucruri, inainte de depunerea comenzii.

In ziua in care coletul cu Comanda Dumneavoastra va fi expediat, veti fi instiintat prin email. Acesta va fi trimis de catre firma noastra si va contine numarul de AWB al coletului cat si factura aferenta comenzii. ASADAR, VA RECOMANDAM SA VA COMPLETATI CORECT ADRESA DE EMAIL - PENTRU O BUNA COMUNICARE


Termenul de livrare

Termenul de livrare este de circa 1-2 zile lucratoare, socotit de la data comenzii dumneavoastra .

  • Fata de durata de livrare pot interveni factori ce pot produce intarzieri, independent de vointa noastra sau a societatii de curierat cum ar fi: conditii meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere, adresa gresita de livrare, sarbatori nationale sau vacante in tarile de provenienta a produselor, blocarea coletelor in vama pentru verificari suplimentare, etc. Prin aceste conditii speciale de livrare intelegem orice situatie neprevazuta si imposibil de conturat la momentul confirmarii comenzii dvs.