Comenzile efectuate in perioada 14 August 2019-18 August 2019 vor fi livrate incepand cu data de 19 August 2019. Va multumim pentru intelegere!


Taxe transport si termen de livrare

Pretul final pe care il veti achita este compus din pretul produsului afisat pe site, la care se adauga costul transportului, care se genereaza automat in momentul plasarii comenzii de catre dumneavoastra.

- Livrare Bucuresti : 10.12 Lei (pentru primul kilogram), 1 LEU /kg suplimentar.

- Livrarea in restul tarii - In restul tarii - 12.50 lei - in zona 0 de livrarea a Fan Curier. Pentru fiecare km suplimentar (care se afla in afara zonei 0) este perceputa de catre Fan Curier o suprataxa de 1 leu. Puteti calcula costul de transport aferent locatiei dumneavoastra pe pagina de produs sau dupa introducerea adresei in pagina de comanda.

In cazul in care doriti sa specificati anumite aspecte referitoare la livrare, cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, va rugam sa introduceti in casuta de Observatii aceste lucruri, inainte de depunerea comenzii.

In ziua in care coletul cu Comanda Dumneavoastra va fi expediat, veti fi instiintat prin email. Acesta va fi trimis de catre firma noastra si va contine numarul de AWB al coletului cat si factura aferenta comenzii. ASADAR, VA RECOMANDAM SA VA COMPLETATI CORECT ADRESA DE EMAIL - PENTRU O BUNA COMUNICARE


Termenul de livrare

Termenul de livrare este de circa 1-3 zile lucratoare, socotit de la data comenzii dumneavoastra .