Sutien 3 circuite

Pret vechi: 129.00 lei
79.99 lei
Reducere: 49.01 lei (38%)
Cost transport 12,40 Lei
Livrare 24/48h
INASSP_S
+


Un sutien cu trei circuite este cea mai buna solutie pentru persoanele care cauta o piesa de lenjerie cat mai versatila pe care sa o poata utiliza in mai multe tinute. Bretelele sunt detasabile, ajustabile si sunt subtiri si discrete. De asemenea, sutienul are un circuit cu banda lata si cu prindere clasica pentru fixare, la care se adauga si un circuit din silicon cu acelasi sistem de prindere, astfel incat sa poti folosi sutienul in mai multe tinute, chiar si in cele in care bretelele nu trebuie sa se vada.

Acest sutien cu trei circuite are efect de push up datorita cupelor ferme din burete. Este o piesa de lenjerie intima extrem de versatila care te va ajuta sa arati bine in fiecare zi, indiferent de tinuta pe care o porti. Are un circuit cu banda lata cu prindere mos si baba in trei puncte, un circuit de silicon pentru momentele in care bretelele nu trebuie sa se vada, dar si bretele clasice, ajustabile si detasabile, in functie de cerintele tinutei in care porti sutienul.Sutien accesorizat cu snur intre cupe, cu burete si push-up + bretele subtiri ajustabile si detasabile + un circuit din banda lata cu trei prinderi tip mos-baba + un circuit din benzi transparente din silicon cu 3 prinderi tip mos baba

Material: 85.2Nylon, 14.8 Spandex

Datorita celor doua circuite detasabile cu prinderi tip-mos baba pe trei nivele de o parte si de alta, circumferinta poate varia astfel:

Cupa A - 68 - 72 cm

Cupa B - 73 - 77cm;

Cupa C - 78 - 82cm

Cupa D - 83 - 87cm

Culori : bej si negru

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu