Burtiere

Set 2 Burtiere

S/M
Pret vechi: 70.00 lei
35.00 lei
Reducere: 35.00 lei (50%)
Cost transport 12,40 Lei
Livrare 24/48h
2OTA_P.P.
in stoc

Produse in acest set

 
 
Cantitate: 1
 
 
 
Cantitate: 1
 
+


Cu ajutorul acestui set format din 2 burtiere vei avea mereu la dispozitie lenjeria de care ai nevoie astfel incat sa arati perfect in fiecare zi. Avand acest set la indemana poti purta orice tinuta care are nevoie de o lenjerie cat mai discreta, astfel incat rezultatele obtinute sa fie cat mai elegante. Datorita efectului sau de comprimare, lenjeria are si rolul de a aplatiza abdomenul cat mai mult si de a defini talia, ceea ce te va ajuta cu siguranta sa arati perfect chiar si in tinutele mulate.

Setul format din 2 buritere tanga este varianta ideala pentru a avea mereu lenjeria de care ai nevoie indiferent de tinuta pe care o abordezi. Chilotul tanga este foarte discret si te ajuta sa porti cu incredere chiar si hainele din materiale foarte fine sau foarte pretentioase, in timp ce talia inalta te ajuta sa iti definesti mai bine zona lombara fara sa puna presiune pe ea si aplatizeaza abdomenul urmand in acelasi timp formele anatomice ale corpului tau.Promotia contine un set de 2 tanga modelatori.

Chilotul este disponibil intr-o singura marime unica M/L/XL

Culori disponibile: alb, negru si bej(culoarea pielii).

CONFORM OUG 34/2014, este exceptat de la dreptul de retragere din CONTRACT furnizarea unui PRODUS sigilat care nu poate fi returnat din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care a fost desigilat de catre CLIENT.