Set 2 Sutiene

Pret vechi: 70.00 lei
45.00 lei
Reducere: 25.00 lei (36%)
Cost transport 12,40 Lei
Livrare 24/48h
2X__SCSMS__
in stoc

Produse in acest set

 
 
Cantitate: 1
 
 
 
Cantitate: 1
 
+


Atunci cand porti bluze si rochii cu decolteuri ample sau cu spatele foarte gol ai nevoie de un sutien special care sa nu se vada. Acest set format din doua sutiene cu snur si cu efect push up fara bretele este cea mai buna solutie pentru tine.


Interiorul este format in totalitate din silicon si adezivul se autoregenereaza in momentul spalarii asigurand o fixare eficienta, in timp ce exteriorul este din material textil foarte fin. Cu ajutorul snurului acest sutien se poate ajusta perfect pentru tine.

Pentru tinutele pretentioase la care ai nevoie de un sutien care sa nu se vada deloc, acest set format din doua sutiene cu snur si fara bretele este cea mai buna alegere. Avand la dispozitie aceaste sutiene nu mai este necesar sa gasesti solutii incomode. Interiorul din silicon va face ca sutienul sa stea perfect pe corpul tau in timp ce exteriorul foarte fin face ca sutienul sa fie invizibil. Cu ajutorul snurului poti adapta acest sutien pe forma corpului tau si pe cerintele tinutei.Promotia contine 2 sutiene cu prindere snur, culori si marimi la alegere.

Marimi : cupa A, B, C, D

Culori : bej, negru

CONFORM OUG 34/2014, este exceptat de la dreptul de retragere din CONTRACT furnizarea unui PRODUS sigilat care nu poate fi returnat din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care a fost desigilat de catre CLIENT.