Set 2 Plasturi Breast Enhancers

Pret vechi: 49.99 lei
39.99 lei
Reducere: 10.00 lei (20%)
Cost transport 12,40 Lei
Livrare 24/48h
120B30N6
in stoc
+

Atunci cand vrei sa ai decolteul perfect fara sa porti sutien, acest set format din doua elemente pentru ridicarea sanilor este cea mai buna alegere.
Sistemul special de prindere face ca acesti doi plasturi sa fie foarte eficienti in crearea unui bust mai ferm. Cu ajutorul plasturilor decolteurile arata acum perfect fara sa fie necesar sa utilizezi sutien. In plus, mascheaza foarte bine sfarcurile pentru un plus de eleganta si pentru un rezultat mai seducator, indiferent de vestimentatia pe care o porti.

Cu ajutorul acestui set format din doi plasturi invizibili pentru ridicarea sanilor, poti obtine decolteurile perfecte indiferent de cat de ample ar fi acestea. Nu mai este necesar sa porti sutien, deoarece sistemul special de prindere si suport asigura ridicarea eficienta a sanilor. Plasturii sunt discreti si se aseaza pe sani cu scopul de a ii ridica si de a avea un aspect mult mai ferm, fara sa fie nevoie sa fie utilizate sutiene. In plus, acopera sfarcurile si confera astfel un aspect mai elegant.

CONFORM OUG 34/2014, este exceptat de la dreptul de retragere din CONTRACT furnizarea unui PRODUS sigilat care nu poate fi returnat din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care a fost desigilat de catre CLIENT.