Set 2 Corsete no43

Pret vechi: 79.00 lei
45.00 lei
Reducere: 34.00 lei (43%)
Cost transport 12,40 Lei
Livrare 24/48h
2XM43MS
in stoc

Produse in acest set

 
 
Cantitate: 1
 
 
 
Cantitate: 1
 
+


Un set cu 2 corsete este un pachet ideal pentru o persoana care este mereu preocupata de modul in care arata indiferent de tinutele alese. Acest corset are un sistem de inchidere pe trei randuri pentru a fi mai usor ajustat in momentul in care pierzi centimetri si pentru a se adapta la noua talie. Este un corset confortabil care nu afecteaza coloana si care poate fi purtat in fiecare zi. Datorita perforatiilor, pe timpul verii pielea poate respira normal si nu te vei incalzi excesiv.

Atunci cand esti mereu preocupata de modul in care arati in diverse tinute, un set cu 2 corsete este cea mai buna solutie pentru tine. Corsetul are un sistem de perforatii care te ajuta sa nu te incalzesti excesiv si care iti ofera confort inclusiv pe timpul verii. Produsul este special conceput pentru a aplatiza abdomenul si pentru a scoate talia in evidentaAtentie : NU se spala la masina de spalat .

Caracteristici:

- inchidere pe 3 randuri, pentru adaptarea graduala la noua talie

Culori : bej si negruInaltime centura : 24 cm

Descrierea marimilor : avand inchiderea cu 3 randuri de copci, va rugam sa gasiti mai jos descrierea marimilor la fiecare rand de copci.

S - pentru persoane cu o circumferinta a taliei de 58/59/60 cm

M - pentru persoane cu o circumferinta a taliei de 59/60/61 cm

L - pentru persoane cu o circumferinta a taliei de 63/64/65 cm

XL - pentru persoane cu o circumferinta a taliei de 65/66/64 cm

Material: 65% poliamida, 35% elastan


Detalii produs

Poze de la Cliente :Sunt super mulțumită, coresetele au fost livrate foarte rapid și am primit și un cadou drăguț din partea lor. Mulțumesc))
La telefon sunt foarte amabili, am rămas foarte mulțumită, abia astept să mai comand ceva de aici????:))
multumesc ,o sa revin si cu alte comenzi
SUPER
Faine produse
Today anyone has an iOS or Android tablet. This has lead to developing a tons of apks that provide servises such as mobile games, development, entertainment playgrounds and many others. To download any of these applications a user must get an account at either Google Play or Apple Store. But not all applications are available there as they don't meet the official rules. To avoid this a new app was developed - TutuApp. This helper works both on Android and iOS run tablets and it has the biggest market of games and apps. We name a few: Minecraft, Fortnite, Pokemon and many others. They come with zero ads and locked content! Whant to know more? Visit tutuapp-app.com to download TutuApp for free on your iOS smartphone. Installation instructions for TutuApp are available at tutuapp-app.com.
super!!!
Scrie un comentariu