Set 2 Corsete Modelatoare Vichy

Pret vechi: 79.00 lei
45.00 lei
Reducere: 34.00 lei (43%)
Cost transport 12,40 Lei
Livrare 24/48h
2XV_69313
in stoc

Produse in acest set

 
 
Cantitate: 1
Corset Modelator Vichy - Negru Corset Modelator Vichy - Negru
 
 
 
Cantitate: 1
Corset Modelator Vichy_Bej
 
+

Acest corset Aero – talie viespe este special conceput pentru a oferi o fixare optma datorita sistemului de prindere pe trei randuri, care permite ajustarea in functie de centimetri pe care ii pierzi. Materialul special nu permite incalzirea, deci poti purta acest corset inclusiv pe timpul verii fara sa te incalzesti in el. Totodata are efectul de aplatizare asupra abdomenului, dar si de definire a taliei, astfel incat sa obtii silueta perfecta in tinutele tale preferate. Este confortabil pentru utilizare indelungata.

Atunci cand iti doresti o silueta bine definita si un abdomen mai plat, ai nevoie doar de corsetul Aero – silueta de viespe, pe care il poti purta oricand in timpul zilei fara sa iti faci griji cu privire la faptul ca te poti incalzi.Materialul special din care este confectionat ofera un efect puternic de aplatizare a abdomenului si de definire a taliei.


De asemenea, avand un sistem de inchidere pe trei randuri, poti ajusta cu usurinta acest corset atunci cand incepi sa pierzi centimetri.Culori : bej si negru


Inaltime centura : 24 cm

Material : 76% poliester + 24% spandex

Marimi - S, M, L - inchiderea cu 3 randuri de copci


Dimensiune marimi :

Marime S - Circumferinta Talie 61 - 62 - 63 (intins, cu 3 cm in plus)

Marime M - Circumferinta Talie 63 - 64 - 65 (intins, cu 3 cm in plus)

Marime L - Circumferinta Talie 64 - 65 - 66 (intins, cu 3 cm in plus)Scrie un comentariu