Dres modelator Lady Push Up

- 25%

Dres Lady

Pret vechi: 39.99 lei
29.99 lei
Reducere: 10.00 lei (25%)
CLPP_P.M.
in stoc
+
Calculeaza costul de transport

Acest dres modelator are rolul de a te ajuta sa obtii o silueta superba si o forma frumoasa atat pentru abdomen cat si pentru picioare si feste. Materialul este special conceput pentru a asigura un abdomen plat, in timp ce tehnologia utilizata asigura liftingul feselor si remodelarea picioarelor in totalitate. Fiind un dres cu compresie forte, efectele sunt vizibile insa avantajul este ca circulatia ta nu va fi obstructionata. Pentru ca sunt fini si foarte confortabili in momentul purtarii, vei putea sa porti aceste dresuri chiar si la evenimentele foarte solicitante.

Un dres modelator este solutia perfecta atunci cand iti doresti abdomen perfect, dar si fese si picioare foarte frumoase. Cu ajutorul tehnologiei speciale folosite, acest dres modelator are efect de push up asupra feselor dar si de modelare completa a picioarelor. Este un dres modelator cu efect de compresie forte, care nu obstructioneaza sau afecteaza buna circulatie si care are inclusiv efect antibacterian. Dresul este fin si foarte confortabil inclusiv pentru purtarea la evenimente lungi

Material: 15% Lycra + 85% Poliamida

Marimi : 2, 3, 4, 5 (S, M, L, XL)

Culori : bej, negru

CONFORM OUG 34/2014, este exceptat de la dreptul de retragere din CONTRACT furnizarea unui PRODUS sigilat care nu poate fi returnat din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care a fost desigilat de catre CLIENT.