Corset MODELATOR

Corset 16183

Pret vechi: 79.99 lei
65.00 lei
Reducere: 14.99 lei (19%)
Cost transport 12,40 Lei
Livrare 24/48h
INA16183CVFC_B&C
in stoc
+


Cu ajutorul acestui corset modelator vei reusi sa obtii talia perfecta alegand o solutie ergonomica. Materialul din care este realizat corestul aplatizeaza abdomenul si defineste talia, fara sa puna presiune pe coloana vertebrala. Datorita faptului ca nu are cusaturi, acest corset poate fi utilizat si in tinutele mulate, avand totodata si efect de push up pentru o mai buna echilibrare a siluetei. Are o prindere cu trei elemente pentru a fi ajustat cu usurinta.

Acest corset modelator este solutia ideala pentru momentul in care vrei o talie mai bine definita in tinutele mulate si nu numai, deoarece nu are cusaturi. Are sistemul de prindere format din trei elemente astfel incat sa se ajusteze cu usurinta in functie de centimetri pe care ii pierzi. De asemenea, este realizat dintr-un material cu efect de constrictie, care aplatizeaza abdomenul si evidentiaza talia, fara sa afecteze coloana sau buna circulatie a sangelui, astfel incat sa poata fi utilizat in conditii de confort absolut.Marimi : S, M, L

Descriere marimi :

S : circumferinta sold 60cm / circumferinta talie 52 cm / circumferinta sub sani 60 cm

M : circumferinta sold 64cm / circumferinta talie 56 cm / circumferinta sub sani 64 cm

L : circumferinta sold 68cm / circumferinta talie 60 cm / circumferinta sub sani 68 cm


CONFORM OUG 34/2014, este exceptat de la dreptul de retragere din CONTRACT furnizarea unui PRODUS sigilat care nu poate fi returnat din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care a fost desigilat de catre CLIENT.

Spalare si intretinere :
Spalare manuala, maximum 30 grade;
A nu se calca;
A nu se stoarce;
A nu se curata uscat.

Produs Fabricat in China


Nici o postare găsită

Scrie un comentariu