Chilot 9059

Pret vechi: 69.99 lei
39.99 lei
Reducere: 30.00 lei (43%)
Cost transport 12,40 Lei
Livrare 24/48h
9059
in stoc
+


Cu ajutorul acestui chilot modelator cu talie foarte inalta este mult mai usor acum sa maschezi eficient micile imperfectiuni din zona taliei si sa obtii un abdomen mai plat. Sistemul de prindere este pe trei randuri, cu capse de tipul mos si baba, astfel incat sa poti ajusta pe forma corpului piesa de lenjerie intima pe masura ce elimini kilogramele nedorite. Efectul de presare este forte si abomenul tau va fi plat in timp ce chilotul nu afecteaza coloana vertebrala si nici circulatia.

Acest chilot modelator cu talie inalta se va dovedi piesa de lenjerie intima preferata inca de la prima utilizare. Modul de prindere pe trei randuri, foarte usor de ajustat face ca lenjeria sa ramana ferma pe pozitie si sa nu se rasuceasca, dar si sa fie ajustata in functie de nevoile fiecarei persoane. Materialul este fin si foarte usor de purtat si ofera efecte de comprimare abdominala fara sa afecteze coloana vertebrala si fara sa obstructioneze circulatia.Chilot talie inalta si prindere mos si baba

92% polyamida + 8 % elastan

Bej si negru


Circumferinta talie 58 cm -> se intind + 5cm

Circumferinta Sold 76 cm -> se intind + 5cm

Inaltime sold talie : 23 cm


Circumferinta talie 64 cm -> se intind + 5cm

Circumferinta Sold 80 cm -> se intind + 5cm

Inaltime sold talie : 31 cm


Circumferinta talie 70 cm -> se intind + 5cm

Circumferinta Sold 84 cm -> se intind + 5cm

Inaltime sold talie : 31 cm

CONFORM OUG 34/2014, este exceptat de la dreptul de retragere din CONTRACT furnizarea unui PRODUS sigilat care nu poate fi returnat din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care a fost desigilat de catre CLIENT.

Produs Fabricat in China


Modelul asta cu mos si baba este super util pentru partile excedentare!
Minunat! Imi place! Fără cute, rochia se aseaza perfect! Strange burta foarte bine.
Material bun, foarte dens, modelează bine! Recomand
Scrie un comentariu