Chilot 101

45.00 lei
Cost transport 12,40 Lei
Livrare 24/48h
101E
in stoc
+


Cauti un chilot modelator care sa ramana discret inclusiv pentru sub hainele foarte mulate? Acest chilor modelator cu talie foarte inalta si cu banda de silicon impotriva alunecarii este cea mai buna solutie deoarece nu are cusaturi. Poate fi purtat eficient pe sub orice tip de haine si asigura un efect de aplatizare intens, astfel incat abdomenul tau sa arate perfect, micile imperfectiuni sa fie acoperite si talia sa fie alungita si subtiata. Poate fi purtat in conditii de confort maxim.

Acest chilot modelator cu talie foarte inalta are si banda din silicon impotriva alunecarii. Chilotul modelator este solutia optima pentru toate persoanele care vor sa obtina un abdomen foarte plat, o talie mai subtire si mai alungita, dar si solduri mai bine definite. Lenjeria poate fi purtata pe sub orice tip de haine, deoarece nu are cusaturi. Materialul este fin si asigura comprimare fara sa puna presiune pe coloana vertebrala lomabara sau sa obstructioneze circulatia.Chilot cu talie inalta si banda silicon antialunecare

Material : 92% polyamida + 8% elastan


Marime M :

Circumferinta talie 58 cm -> se mai intind + 10 cm

Circumferinta sold 64 cm -> se mai intind + 10 cm

Inaltime de la sold la talie 25 cm


Marime L :

Circumferinta talie 62 cm -> se mai intind + 10 cm

Circumferinta sold 70 cm -> se mai intind + 10 cm

Inaltime de la sold la talie 26 cm


Marime XL :

Circumferinta talie 64 cm -> se mai intind + 10 cm

Circumferinta sold 72 cm -> se mai intind + 10 cm

Inaltime de la sold la talie 27 cm

CONFORM OUG 34/2014, este exceptat de la dreptul de retragere din CONTRACT furnizarea unui PRODUS sigilat care nu poate fi returnat din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care a fost desigilat de catre CLIENT.

Produs Fabricat in China