Burtiera talie inalta

- 55%

Burtiera 38326

M, L, XL
Pret vechi: 99.99 lei
45.00 lei
Reducere: 54.99 lei (55%)
Cost transport 12,40 Lei
Livrare 24/48h
38326
in stoc
+


Aceasta burtiera modelatare are talia foarte inalta si este dotata cu o banda de silicon pentru fixare optima. Cele 4 balene au rolul de a mentine lenjeria pe corp, de a impiedica rasucirea si de a sustine spatele in timpul proceuslui de constrictie. Lenjeria are efectul de a aplatiza abdomenul, de a evidentia soldurile si de a subtia foarte bine talia. Materialul este fin si foarte usor de purtat in orice sezon si de persoanele de toate varstele, asigurand confort in timpul utilizarii.

Cu aceasta burtiera modelatoare poti purta toate tinutele preferate fara sa iti faci griji cu privire la micile imperfectiuni din zona abdominala. Burtiera are banda de sustinere astfel incat sa ramana ferma pe pozitie si patru balene care sustin efectul de comprimare si impiedica rasucirea. Burtierea aplatizeaza eficient abdomenul si subtiaza talia pentru ca tu sa arati perfect indiferent de outfitul pe care il alegi. Este realizata dintr-un material foarte fin si confortabil de purtat in orice sezon.Chilot modelator cu talie foarte inalta si banda silicon + 4 balene antiroll

Material : 60% poliamida + 25% polyester + 10% lycra + 5% alte fibre

Culori : bej, negru

Marimi disponibile :


M : circumferinta talie 56 cm -> pana la 71 cm

circumferinta solduri: 63 cm -> pana la 78 cm


L : circumferinta talie: 58 cm -> pana la 73 cm

circumferinta solduri: 67 cm -> pana la 82 cm


XL : circumferinta talie: 60 cm -> pana la 75 cm

circumferinta solduri: 69 cm -> pana la 84 cm

CONFORM OUG 34/2014, este exceptat de la dreptul de retragere din CONTRACT furnizarea unui PRODUS sigilat care nu poate fi returnat din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care a fost desigilat de catre CLIENT.